Dimiteix el cap d'Urgències de l'hospital

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Jordi Samsó, l'actual cap d'Urgències, ha anunciat al personal que dimiteix. La branca sanitària de l'USdA respecta la decisió però demana una reflexió, tenint en compte que Samsó va assumir el càrrec tot just l'octubre passat. 

El fins ara cap d'Urgències i del SUM de l'hospital, Jordi Samsó, ha presentat aquest dilluns la carta de dimissió per diversos motius, que van més enllà de la feina, segons explica en un correu electrònic que ha enviat als companys per informar-los de la decisió.

L'acceptació, però, s'ha previst per dijous que és quan hi ha consell de direcció del SAAS. Precisament, lamenta les dificultats d'emprendre projectes d'aquesta envergadura sense la seva implicació i suport suficient. És per aquest motiu que ha decidit fer un pas al costat, amb el desig de continuar exercint com a sanitari a les ambulàncies de suport vital avançat.

Des de la branca sanitària de l'USdA, que té una àmplia representació en el recentment configurat comitè d'empresa, respecten la decisió, però els sobta que arribi tan sols 9 mesos després del seu nomenament per part del director assistencial. Opinen que un servei d'aquesta magnitud "no hauria de tenir aquesta rotació de caps de servei" i, per aquest motiu, apel·len a reflexionar-hi. 

Informa: Laura Cugat

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.