Dinou aspirants comencen les proves d'accés a la Policia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una vintena de candidats han començat les proves físiques de resistència i força per accedir al Cos Policial. Aquest matí de dijous, els aspirants s'han mostrat nerviosos, però concentrats i ben preparats per aconseguir el millor resultat possible. 

Dels dinou aspirants a agents de Policia, que en un principi havien de ser 24, hi ha quinze nois i quatre noies que han de cobrir onze places, tres de les quals són de nova creació.

Després de mesos de preparació i minuts abans de començar... hi havia molts nervis i tensió, tal com mostraven Erika Rolo i Víctor Butrón. "Molt nerviosa, però amb moltes ganes de fer-ho ja i de passar-les", esmentava la primera.

Els primers exercicis, els de resistència i força, sota la pluja. El cap del grup de formació de la Policia, Sergi Lechuga, explicava en què consisteixen les proves. "Hi ha nou exercicis combinats. Han de fer flexions, saltar tanques, reptar per sota d'unes tanques, uns steps... I això combinat amb fer voltes a l'estadi. Després, a la tarda, a les tres, farem una prova de resistència. Consisteix a fer el màxim de voltes a l'estadi durant dotze minuts". 

I és que tots coincidien que és una professió vocacional. "És vocacional. Sempre ho havia tingut al cap el que volia fer i avui és l'oportunitat de presentar-me i fer-ho bé", remarcava Butrón.

Divendres faran la prova de muntanya. 1.500 metres i uns 200 metres de desnivell. 

Informa: Karen Gacusana

Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.