Un disc sobre Andorra capaç de canviar l'ànim amb les freqüències

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sempre hem sentit que la música és el millor remei per a l'ànima però ara una productora dels Països Baixos establerta al país, Lady Orange, ens parla del poder de les freqüències. Les ha utilitzat en un disc que dedica a Andorra i que és un cant a gent que com ella ha trobat una país d'acollida. I atenció, perquè les veus que sentiran són producte de la intel·ligència artificial.

Angelique Broers, més coneguda com a DJ Lady Orange, és originària dels Països Baixos però fa uns vint anys que viu a Andorra des d'on ha seguit treballant en la seva especialització, el desenvolupament personal a través de la paraula i la música.

Fa tres anys que s'ha format com a productora i ha tret el seu primer disc, 'Andorra is the best' on fa un relat dels atractius i tòpics del país vistos per una expatriada.

"És la felicitat de ser aquí i explicar que la vida aquí és genial."

Angelique Broers, autora d''Andorra is the best'

En aquesta nova aventura ha volgut incloure un ingredient que s'està convertint en tendència, treballar amb freqüències imperceptibles capaces de canviar-li el dia a qui ho escolta. 

"És la 852. He posat tota la positivitat a dins. Hi ha cantants que l'utilitzaran en un futur. Jo fa tres anys que m'hi dedico."

Angelique Broers, autora d''Andorra is the best'

El disc té vuit cançons i diverses llengües. Per descomptat el català, però també anglès, francès, espanyol, neerlandès i alemany, i cadascuna amb un ritme que els nacionals de cada país poden reconèixer com a seu.

Això sí, les veus són totes les mateixes, d'una intel·ligència artificial que substitueixen veus d'estudi.

"Ho he intentat treballar però es tarda perquè has d'enviar-ho i no. La intel·ligència artificial és el nou món i per això la utilitzo."

Angelique Broers, autora d''Andorra is the best'

El disc, que es pot trobar a diferents plataformes (Youtube i Spotify), el regala a l'oient d'Andorra tot esperant que un dia pugui punxar-lo davant un públic que el balli.

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.