Discoteca per a menors, la nova proposta del comú

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra la Vella ha engegat la Discojove, un espai destinat als més joves on poden viure una experiència semblant a la d'anar a una discoteca. Des del comú s'ha volgut impulsar la iniciativa perquè els joves tinguin un espai on gaudir de la festa de forma segura. 

L'activitat ha tingut lloc a la discoteca Kapital, on joves d'entre 12 i 17 anys han pogut gaudir de l'activitat d'oci des de les cinc de la tarda i fins a les nou de la nit. Amb aquesta proposta, que sorgeix del primer consell de joves celebrat a la parròquia, es referma el compromís del comú amb els joves, que continua apostant per la participació ciutadana d'aquests. 

"Al primer consell de joves d'Andorra la Vella que es va celebrar l'any passat, van ser ells mateixos que una de les propostes era poder tenir una discoteca de tarda perquè els adolescents vinguin a ballar i escoltar música." 

Patty Bafino, cap de Joventut del comú d'Andorra la Vella

Els joves han rebut la iniciativa molt positivament, ja que la resta de l'any no troben cap activitat similar. En total, unes 150 persones han gaudit de les diverses actuacions i DJ que han passat per la discoteca.

"Em sembla bé, perquè això és una mica de distracció per als adolescents i em sembla meravellós."

Jove

A més, també s'ha deixat espai per a aquells joves artistes del país que hi volien actuar, com és el cas de Kortezz.

"Els del Rusc m'han volgut ajudar amb això de fer actuacions i em van demanar que si volia cantar aquí al Kapital 15 minuts, 4 temes i els hi vaig dir que sí i estic molt orgullós, molt content de tenir aquesta oportunitat."

Joan, "Kortezz" 

Amb aquesta iniciativa, que, de moment, es farà un cop al mes, el comú aposta per un espai d'oci on els més joves puguin divertir-se amb seguretat i creant un ambient el més similar al d'una discoteca per a majors d'edat.

 Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.