Disminueix l'entrada de turismes al país i creix la de vehicles pesants

Al juny han entrat menys vehicles al país que ara fa un any, segons les dades del departament d'Estadística. Davallada, això sí, de només set dècimes percentuals. El retrocés de l'1,2% en el nombre de turismes n'ha estat el responsable; en canvi, ha augmentat un 15% la xifra de vehicles pesants. França ha mantingut el ritme d'entrada mentre que per la frontera sud ha baixat d'un 1%. Situació que s'inverteix en el cas dels vehicles pesants, amb un destacable increment superior al 40% dels provinents d'Espanya i un descens del 33 a l'altre punt fronterer. Amb tot, l'acumulat dels darrers 12 mesos continua en positiu, dues dècimes. El del primer semestre de l'any, també, amb un 2,2% més de vehicles que el 2013, sobretot, gràcies als que han arribat de França.

França ha mantingut el ritme d'entrada mentre que per la frontera sud ha baixat d'un 1%. Situació que s'inverteix en el cas dels vehicles pesants, amb un destacable increment superior al 40% dels provinents d'Espanya i un descens del 33 a l'altre punt fronterer. Amb tot, l'acumulat dels darrers 12 mesos continua en positiu, dues dècimes. El del primer semestre de l'any, també, amb un 2,2% més de vehicles que el 2013, sobretot, gràcies als que han arribat de França. Informa: Jordi Cama

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.