Dolsa presenta un nou recurs contra el projecte de Grifols

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La polèmica al voltant de Grifols continua ben viva a Ordino. El conseller de la minoria Enric Dolsa ha presentat un nou recurs administratiu davant el Tribunal Superior.

La polèmica sobre el futur centre de recerca de Grifols viu un altre capítol judicial, després que el conseller de X Ordino, Enric Dolsa, presentés aquest dimecres un recurs administratiu al Tribunal Superior. Insisteix en la il·legalitat del pacte de socis, un argument que ni la Batllia primer ni el Constitucional van considerar fonamentat. "El projecte que es vol fer no compleix la normativa vigent en el moment que es va signar. S'ha d'anular i si es vol tornar a començar", assegura Dolsa. La iniciativa ha rebut el suport de Movem Ordino: "Totalment d'acord amb totes les accions que estan prenent i ara hem de tornar a fer proximitat entre els dos partits per anar a la una", ha afirmat Bàrbara Pàmies, consellera del grup de la minoria.

El nou recurs no varia el recorregut del projecte, segons Josep Àngel Mortés. "El tema Grífols esta bastant treballat per totes bandes, tots hem dit el que haviem de dir, i a partir d'aquí té el seu dret de recorre el que vulgui".

D'altra banda, han acabat les obres del pont per poder accedir al terreny on s'ubicarà el futur centre de recerca.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.