Traslladat a planta el ferit per arma blanca a Santa Coloma

L'home ferit per arma blanca a Santa Coloma dimecres ha estat donat d'alta de la UCI i traslladat a planta on evoluciona favorablement. Finalment no ha necessitat una intervenció quirúrgica. El seu agressor encara continua a les dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial.

Els fets van tenir lloc a tres quarts de set de la tarda. Segons els testimonis, els dos homes s'haurien citat en una benzinera per barallar-se i el motiu seria econòmic.

El detingut hauria ferit l'home al costat i en un braç amb unes tisores. Fins a la benzinera s'hi van desplaçar cinc patrulles de policia, una ambulància del SUM i una altra dels bombers.

Informa: Ariadna Comas

**Rectificació: Inicialment en aquesta notícia explicàvem que el ferit havia estat donat d'alta segons ens havien informat erròniament des de l'hospital. No el van donar d'alta del centre hospitalari sinó de la UCI. Ha estat traslladat a planta on es recupera. 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.