Les dones amb fills a càrrec seran una prioritat al parc públic de lloguer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En poc més d'una setmana es preveu tenir el reglament per accedir als pisos del parc públic on les dones amb nens a càrrec seran una de les prioritats. 

Així ho ha dit la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge en la concentració que s'ha fet a la una de la tarda a la plaça Lídia Armengol on hi havia part de l'administració pública d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Conxita Marsol afirma que tindran "una puntuació extra a les famílies monoparentals, és trist dir-ho, però és així. Precisament perquè som conscients que hi ha aquesta necessitat".

Es preveu que el primer habitatge estigui enllestit a l'abril i és per això que el reglament hauria de sortir abans de final de mes. Al mateix temps Conxita Marsol fa una crida perquè hi hagi igualtat de sou entre homes i dones. "Hem d'intentar que mitjançant els salaris doncs també no hàgim de tenir aquest problema sobretot quan les famílies monoparentals són una dona i un fill. Quan són un home i un fill no acostumen a tenir tants problemes".

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.