Dos euros cada 100 quilòmetres

Després de tres anys de circular amb un Citroën C-Zero; 100% elèctric, FEDA pot parlar dels avantatges dels vehicles sense emissions: potència sense soroll, conducció còmoda i baix consum, només dos euros cada 100 quilòmetres.

Unes qualitats que van permetre que el FEDA-ZeroE, el vehicle elèctric de FEDA, guanyés l´EcoRallyRACC 2013 amb Alex Bercianos, pilot de l´Automòbil Club Andorra. Però malgrat el bon rendiment del cotxe elèctric en un entorn com Andorra, és un producte poc conegut al país. Precisament per això, i segons explica el cap de màrqueting i comunicació de FEDA, David Astrié, va sorgir la idea de que la gent pogués provar el vehicle perquè el coneguessin.

Per a aquest cap de setmana, una quarantena de persones s´han registrat al circuit urbà on comprovar-ne l´eficiència. A més, ho faran acompanyats pel pilot Alex Bercianos, que donarà consells sobre conducció sostenible.

Informa: Toni Vila    Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.