La dreta articula una nova alternativa política

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Figures rellevants del panorama polític articulen una alternativa de dretes que es marca com a objectiu les pròximes eleccions generals. Alguns han participat en una trobada privada amb el cap de Govern a Ordino.

Es tracta d'un moviment que disposa d'una certa entitat, tant pel nombre de persones contactades com per la seva procedència política. Un corrent que aposta per una alternativa ideològica conservadora, tot i que fonts implicades el descriuen com un projecte per reagrupar el centredreta del país. 

I enmig d'aquest escenari, aquesta tarda de divendres ha tingut lloc una trobada en un hotel d'Ordino, amb la participació del cap de Govern i personalitats rellevants lligades a Terceravia, Liberals i l'Associació de Propietaris de Terres, així com moviments com Virtus Unita Fortior. 

Segons han confirmat fonts dels impulsors del moviment, es planteja com a horitzons les pròximes generals. La iniciativa s'articula en contra de la política del Govern en l'habitatge i estableixen tres punts bàsics al seu ideari: canviar el model d'inversió estrangera, un nou model de la CASS i el SAAS i sobretot dissenyar un nou model econòmic. 

Asseguren tenir el suport de sectors propers a Demòcrates. Els contactes, que s'han produït des del mes de febrer, no han estat directament amb els partits, sinó de caràcter personal.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.