Dubai, la destinació de moda per passar el Cap d'Any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Capitals europees, Nova York, Lapònia o indrets càlids, com les Canàries i Dubai, són les destinacions preferides dels andorrans durant les festes de Nadal. Enguany, a més, les agències de viatges detecten que els recents atemptats de París han condicionat alguns dels viatges, i que a causa de la inseguretat, també ha baixat la demanda dels viatges als països del sud del Mediterrani.

Andorra és una destinació turística molt sol·licitada durant les vacances de Nadal. Però els andorrans també acostumen a viatjar en aquestes dates. Busquen països amb bon temps, escapades a capitals europees o indrets més llunyans com Nova York.

Entre les destinacions càlides, a banda de les Canàries o el Carib, les agències de viatges destaquen que enguany hi ha novetats perquè Dubai és la destinació de moda perquè és un viatge no massa llarg i hi ha possibilitat de vol directe des de Barcelona.

Una altra destinació especial per a aquestes festes és Lapònia, on se sol anar en família per visitar el Pare Noel.

Si bé fa uns anys les vacances de Nadal podien durar fins a quinze dies, actualment la durada es redueix a màxim 8 dies o escapades de cap de setmana. A més, els professionals remarquen que la major part de les sortides es fan a partir del 26 o 27 de desembre:

De fet, els recents atemptats a París han condicionat l’elecció de les destinacions Mentrestant, Andorra espera l’arribada d’espanyols, francesos i anglesos principalment, atrets per la neu i el termalisme.

Informa: Marta Tort Imatges: Borja Nolla Locució: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.