Dues filles d'un dels tripulants del submarí Titan viuen a Andorra

Dues filles d'un dels tripulants del submarí turístic Titan desaparegut diumenge a l'Atlàntic Nord, el francès Paul-Henry Nergeolet, viuen a Andorra. De fet, va ser una d'elles, Chloé Nargeolet, qui va confirmar que el seu pare és un dels cinc ocupants. La missió de l'expedició era visitar les restes del Titànic. 

Segons apunten diversos mitjans, Paul-Henry Nergeolet, submarinista de la marina francesa a Cherburg durant 22 anys, es va submergir una trentena de vegades entre les restes del Titànic amb l'objectiu de conèixer més detalls de l'enfonsament. Va recuperar almenys 5.000 objectes, com sacs de cuir i peces d'or. Nargeolet, de 73 anys, és considerat un dels principals experts mundials sobre el transatlàntic.

Les darreres informacions apunten l'existència de sons submarins que podrien procedir del submergible Titan, segons confirma la guàrdia costanera dels Estats Units. Els responsables de la recerca calculen que l'oxigen a l'interior pot esgotar-se aquest dijous al migdia.

Informa: Redacció
Imatges cedides: CBS News Sunday Morning

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.