Earth Wind & Fire tancarà una Temporada de Música i Dansa amb actuacions de prestigi

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

De gener fins al maig la 22a Temporada de Música i Dansa MoraBanc Andorra la Vella ha preparat cinc actuacions d´alçada. Sara Pi ha estat l'encarregada de posar les primeres notes d'un programa amb noms il·lustres com Earth Wind and Fire, l´orquestra de Cadaqués amb el "Rèquiem" de Mozart o l´Orquestra de la Ràdio de Colònia i el jazz de Rubalcaba Trio. La dansa arribarà amb el ballet d´Antonio Gades i la representació d´una de les peces de Manuel de Falla, "Amor brujo".

Orquestra de la Ràdio de Colònia amb Wayne Marshall
Divendres, 29 de gener


La temporada Morabanc Andorra la Vella començarà el 29 de gener amb Wayne Marshall, un dels millors especialistes de l'obra de compositors nord-americans com Gershwin i Leonard Bernstein. Al capdavant de l'Orquestra de la Ràdio de Colònia interpretarà un repertori que porta per nom el «So de Nova York».

Gonzalo Rubalcaba trio
Dissabte 13 de febrer


La temporada continuarà al febrer amb Gonzalo Rubalcaba, considerat una de les principals figures del jazz afrocubà. Portarà aquest estil a la Temporada amb una actuació que completarà Ernesto Simpson, al contrabaix, i Armando Gola, a la bateria.

Companyia Antonio Gades
Dissabte 5 de març


Al març, serà el torn de la dansa de la mà d'una de les companyies espanyoles més prestigioses de la dansa espanyola i flamenca. La companyia Antonio Gades que arriba a Andorra amb "Fuego", coreografia de l'"Amor brujo", de Manuel de Falla.

Rèquiem de Mozart
Divendres, 25 de març


D'un compositor a un altre, el gran Mozart. L'Orquestra de Cadaqués, sota la direcció de Gianandrea Noseda, oferirà l'última composició del gran Wolfgang Amadeus Mozart, el "Rèquiem".

Earth Wind & Fire
Dissabte, 13 de maig


El final de la temporada però havia de ser festiu. Al maig, el funk d'Earth, Wind&Fire i Al McKay seran el colofó d'un temporada per gaudir de la música i la dansa en la màxima expressió.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.