Economia es reforça per fer front a la gestió de les nombroses suspensions temporals de contractes que s'esperen

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministeri d'Economia treballa per incorporar treballadors d'altres ministeris i reforçar així l'equip que haurà de donar curs a les suspensions temporals de contractes de treball (coneguts com ERTO pel seu nom a Espanya).

Encara que la llei amb el segon paquet de mesures està en curs i en previsió que hi hagi un volum important de suspensions temporals de contractes de treball, el ministre d'Economia ha explicat que l'executiu està reforçant amb el departament que s'ocuparà d'aquests expedients.

"Reforçarem el departament amb diferents perfils, no només juristes, sinó persones que ja dins de l'administració han tingut una experiència i una trajectòria dins del departament. També amb juristes que formen part d'altres ministeris", avançava el ministre de Presidència, Economia i Empresa.

La CASS també participarà de tota la gestió de les suspensions temporals. Gallardo ha explicat que s'està preparant un equip que treballarà de manera similar al que encara a hores d'ara està treballant amb els crèdits tous.

Torna a veure la roda de premsa del cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre Jordi Gallardo d'aquest divendres al vespre:

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.