Edith Quirós, consellera del comú d'Encamp per una vintena de dies

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encamp té des d'avui una nova consellera de comú. Després de la dimissió de Bernadeta Gràcia ara fa uns dies, Edith Quirós ocupa la cadira buida. Ho farà només per poc temps, ja que no és present a cap de les llistes electorals. La sessió també ha servit per acordar una ampliació dels metres quadrats de què disposarà el Govern a Sud Radio.
Edith Quirós és, des d'aquesta tarda, consellera del comú d'Encamp. Ho fa en substitució de Bernadeta Gràcia, que va dimitir el 30 d'octubre. La nova membre del comú ha explicat que, tot i que només serà consellera durant una vintena de dies pel canvi de mandat, ho afronta amb il·lusió.

Durant la sessió de consell del comú també s'ha aprovat per assentiment una addenda al contracte que el comú i el Govern tenen pel lloguer de Sud Radio. En aquesta s'explica que, per adaptar les instal·lacions encampadanes a un centre d'alt rendiment, l'espai que es lloga al Govern passarà de 5.000 metres quadrats a 13.000, per si calgués fer-hi algun edifici adjacent. També que durant els mesos en què es facin les obres, l'executiu no haurà de pagar el lloguer, que ascendeix a 60.000 euros anuals.

Informa: Judit Pedrós
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.