Eduard Ibáñez, nou representant del Copríncep episcopal

Eduard Ibáñez substitueix Josep Maria Mauri com a representant personal del Copríncep episcopal. 

Eduard Ibáñez era fins ara l'adjunt del representant i substitueix en el càrrec a Josep Maria Mauri que continuarà exercint com a vicari general de la diòcesi d'Urgell, director del museu diocesà, rector de les parròquies i membre de diversos patronats.

Ha estat nomenat aquest dilluns al Palau Episcopal de la Seu d'Urgell i, més tard, el rebran el cap de Govern i el síndic general.

El nou representant personal del Copríncep episcopal, Eduard Ibáñez, està casat i és pare de dos fills. És llicenciat en Dret i Doctor en Dret Penal per la Universitat de Barcelona. També és llicenciat en Filosofia i te estudis de Teologia. És advocat especialitzat en l'àmbit penal i penitenciari. 

Va ser director de l'entitat 'Justícia i Pau' de Barcelona entre el 2002 i el 2021 i president de la Comissió General de 'Justicia y Paz' d'Espanya entre el 2010 i el 2019. De març de 2021 a juliol de 2022 va treballar com a tècnic a la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. 

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.