Efecte dòmino del 'cas CBD': Investigats alguns distribuïdors

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Durant el judici a un jove que porta en presó provisional des de fa prop de 13 mesos perquè se'l va trobar a la frontera amb 500 grams de CBD, s'han viscut moments de tensió quan diversos propietaris d'establiments que venen aquesta substància s'han assabentat en ple judici que estan sent investigats per vendre productes prohibits.

A més, el tribunal també ha advertit a diversos testimonis que, depenent del que contestessin, podrien incriminar-se legalment. Els testimonis estaven parlant de la possibilitat d'adquirir el producte a Andorra, cosa que podria ser interpretada com un delicte.

Toc d'atenció a Xavier Cañada

La fiscalia ha retret a Xavier Cañada, Raonador del ciutadà, que visités a la presó el jove del cas del CBD i que opinés públicament que la presó preventiva del processat era excessiva. El Ministeri Públic ha afirmat que Cañada no hauria de poder intervenir en una causa judicial.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.