El bàtxelor en pilot comercial i gestió d'empresa i les dobles titulacions, properes novetats de l'UdA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tot i que som a l´equador del curs acadèmic, la Universitat d´Andorra ja té previstes novetats per al curs vinent. Es tracta del bàtxelor en pilot comercial i gestió d´empresa i les dobles titulacions d'informàtica i empresa, i empresa i dret.

La sol·licitud per obtenir el títol d´estat per al bàtxelor en pilot comercial i gestió d´empresa ja s'ha fet i ara només falta el vistiplau. La nova titulació, en col·laboració amb la iniciativa privada i orientada tant al públic andorrà com internacional, podria veure la llum l´any vinent.

Altres novetats que preveu la Universitat d´Andorra per al curs vinent són les dobles titulacions d´informàtica i empresa i empresa i dret. Un tipus de formació que es podria cursar de manera presencial i virtual.

La Universitat d´Andorra, que actualment compta amb gairebé 500 alumnes de formació reglada, creu, d´altra banda, que l´acord d´associació amb la Unió Europea servirà per potenciar la mobilitat dels alumnes i la recerca.

Informa: Anna Lladó

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.