El calendari de l'escola de Meritxell compta amb la participació dels jugadors del MoraBanc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'escola especial Nostra Senyora de Meritxell ha presentat el calendari del 2016. A més, aprofitant el Dia internacional de les persones amb discapacitat s'ha fet un acte per fomentar-ne la inclusió social.

 El calendari, que enguany ha comptat amb la participació dels jugadors i cos tècnic del Morabanc Andorra, es podrà adquirir als diferents establiments associats a l'escola i al Poliesportiu, aquest dissabte en el partit del Morabanc Andorra contra el Guipuzkoa Basket.

Sobre el format del calendari, la presidenta de l'EENSM, Pilar Díez ha explicat que "la idea va ser que es fessin fotos amb els nens que normalment els van a veure als partits de bàsquet."

El dia d'avui també ha servit per celebrar el Dia internacional de les persones amb discapacitat, amb la realització d'un taller per confeccionar tasses, on han participat àvies del casal d'Andorra la Vella, alumnes de l'escola andorrana de Santa Coloma i els alumnes del mateix centre.

Pel que fa als objectius de la iniciativa, la directora General de l'EENSM, Celine Mandicó ha manifestat que "a part de la petita recaptació que podem necessitar en un moment donat, la voluntat és la de fer partícip a la societat d'aquesta manera de veure a totes les persones i el fet de promoure la pro-activitat de cara a una inclusió social d'aquest col·lectiu".

Les tasses duen un logo especial per simbolitzar la inclusió social de les persones discapacitades;a més, els alumnes de l'escola també elaboren sabons, serigrafies i el producte estrella d'aquestes dates, arbres nadalencs.

Informa: Joel Romero    Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.