El cantautor de Reus XavisS promociona al país el disc '4'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ha actuat diverses vegades a Andorra i espera tornar-ho a fer en l'últim treball. El reusenc XavisS ha estat aquest dimarts als estudis de Ràdio i Televisió a Andorra per promocionar ´4´ on el cantautor mostra la seva vessant més íntima i madura.

Descriu els seus temes com "cançons de temàtica molt propera i directa que expressen estats d'ànim",

´4´ que dóna nom al seu últim disc es tradueix en creació i lluita amb el qual Xavi Sánchez, conegut com XavisS, vol aconseguir noves fites entre elles tocar a Andorra un lloc que coneix bé i on espera tornar en un lloc íntim, el que ell considera l´hàbitat natural de la seva música.

´Les dues cares de la vida´ és el videoclip promocional d´aquest nou treball que al setembre començarà a girar en un panorama, el català, que diu, ´passa per un bon moment´. Assegura que "hi ha més opcions, festivals i sales" que programen en català.

Després d´´Un petit viatge´ al 2008, ´Gira el Món´ Picap 2011 torna a editar amb Picap. També torna a col·laborar amb el productor Miguel Zannon i l´escriptor i periodista Oscar Ramírez en les seves lletres.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.