El Cedre farà formacions específiques per atendre malalts d'Alzheimer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Cedre ha activat una formació per millorar la qualitat assistencial per a persones que pateixen un deteriorament cognitiu. També segueixen les converses amb la Universitat d´Andorra per reprendre el postgrau per a infermeres.

Amb la finalitat de respondre a les demandes de familiars d´usuaris i millorar la qualitat assistencial per a persones que pateixen un deteriorament cognitiu, el centre sociosanitari El Cedre ha posat a l´abast dels seus treballadors una formació.

Com a complement a aquesta formació que acabarà al desembre, El Cedre manté converses amb la Universitat d´Andorra per reactivar el postgrau per a infermeres que es va ajornar en el seu dia en no tenir totes les places cobertes.

Aquestes iniciatives formatives d´El Cedre han estat, evidentment, rebudes amb satisfacció per l´Associació de Malalts d´Alzheimer.

Per no alterar el funcionament normal del centre, els dirigents volen plantejar a la UdA que el postgrau es pugui fer per torns, per tal que tots els treballadors assistencials el puguin fer.

Informa: Ivan Álvarez
Locució: Joan Antoni Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.