El cinema nord-americà torna a treure pit en la lluita antiterrorista

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta setmana arriba "13 horas: Los soldados secretos de Bengasi", una història real d´un atac a Líbia. Completen la cartellera la pel·lícula de terror "El bosque de los suicidios" i la cinta còmica protagonitzada per Hugo Silva i Michelle Jenner, "Tenemos que hablar".
Tenemos que hablar
Dir.: David Serrano

A vegades desfer-se del passat per iniciar una nova vida por ser complicat. És el cas de la Nuria, una noia que vol refer la seva vida després que el seu últim marit arruïnés la seva família.

Hugo Silva i Michelle Jenner protagonitzen la comèdia "Tenemos que hablar", una frase maleïda que ell no vol escoltar, però que ella no pot deixar de repetir perquè necessita el divorci per tornar-se a casar. Aconseguir-ho serà un altre tema.

13 Horas: Los soldados secretos de Bengasi
Dir.: Michael Bay

El cinema americà treu pit i exhibeix el millor de la lluita antiterrorista. "13 horas: Los soldados secretos de Bengasi" és una història basada en fets reals.

L´11 de setembre del 2012, en l´aniversari dels atacs terroristes a les Torres Bessones i el Pentàgon, un grup d´islamistes va atacar el complex diplomàtic nord-americà a Bengasi, Líbia, amb quatre morts.

La lluita per treure en vida la resta de ciutadans nord-americans posarà de manifest la gran valentia dels Navy Seal i un equip de la CIA, que prioritzen la seva missió a tornar a casa on els esperen les seves famílies.

El bosque de los suicidios.
Dir.: Jason Zeda

I el recorregut a la cartellera s´acaba als peus del Mont Fuji, al Japó, on una noia s´endinsarà en un bosc llegendari a buscar la seva germana.

Però el lloc està sotmès a una estranya creença, ja que es diu que la gent hi va per llevar-se la vida.

"El bosque de los suidicios" és un thriller sobrenatural en què la protagonista s´enfrontarà a les causes de la mort de la seva germana i al turment de les ànimes que han quedat al bosc.

Informa: Rosa Alberch
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.