El Cirque du Soleil posa el punt final a 'Scalada Vision' després de 22 representacions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

"Scalada Vision" abaixa el teló. La quarta entrega del Cirque du Soleil ha penjat en més d´una representació el cartell d´entrades exhaurides. Unes 100.000 persones han respost a un espectacle que combina efectes audiovisuals amb acrobàcies impossibles.

El Cirque du Soleil ha passat un any més pel Principat amb èxit. Durant vint-i-dues representacions, gairebé prop de 5.000 persones han passat diariàriament per la vela del Parc Central i els ha quedat petita. En total, uns 100.000 espectadors que han respost amb un sentiment comú de fervor.

I és que els onze números diferents que teixeixen aquest espectacle exclusiu arrenquen constantment les ovacions del públic. A diferència d´altres anys, el Cirque du Soleil ha portat un xou amb menys números acrobàtics, però amb un suport audiovisual treballat. Combinats formen un dels espectacles més innovadors de la companyia canadenca, que viatja entre la realitat i la ficció.

Una aventura que ja està garantida per al 2017 amb un espectacle que de ben segur tornarà a deixar els espectadors amb la boca oberta.

Informa: Marc Guadilla Imatges: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.