El Complex Esportiu d'Encamp ja compta amb màquines renovades

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Complex Esportiu d'Encamp encara no disposa de l'ampliació de la sala de musculació, que implicava el polèmic tancament de la sala de gimnàstica, però sí de màquines renovades. El comú ha optat pel rènting amb un contracte per sis anys i 130.000 euros que ofereix 25 noves màquines, també al centre esportiu del Pas de la Casa.

La culturista Mònica Bernaus i el conseller d'Esports Xavi Fernández han estat dels primers a estrenar les noves màquines. Tot i que no tots dos anaven igual de preparats per a l´esport, han pogut constatar el correcte funcionament de la bici, la cinta, l´elíptica o la màquina multipower. Avui les màquines han arribat a Encamp i la setmana vinent ho faran al Pas de la Casa.

La renovació de les màquines resol una de les reivindicacions dels usuaris del centre, en especial d'esportistes professionals, com ara Bernaus.

Tot i que els usuaris del gimnàs voldrien una nova sala de musculació, aquesta encara haurà d'esperar. El comú va ajornar la decisió al juny, ja que implicava el polèmic tancament de la sala de gimnàstica.

Actualment, el Complex Esportiu d´Encamp té 2.200 socis, que han crescut un 14% el 2015. Al Pas de la Casa, n´hi ha més de 300.

Informa: Anna Lladó Imatge: Meri Bellosta

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.