El comú d'Andorra la Vella destina 400.000 euros a embellir l'entrada per Santa Coloma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Andorra la Vella vol millorar els accessos a la capital per l'entrada sud, Santa Coloma. La majoria hi destina una de les partides d'inversió més importants del pressupost per a aquest 2016, que es va aprovar aquesta mateixa setmana.

La zona de la Margineda i l'avinguda d'Enclar són la porta d'entrada a la capital per als turistes que vénen d'Espanya, bona part dels visitants del país. Per aquest motiu, el comú destinarà 400.000 euros per embellir i potenciar aquest accés. Entre les millores previstes, hi ha l'ajardinament dels carrers o la creació d'un carril bici.

CONXITA MARSOL - Cònsol major d'Andorra la Vella

Encara a Santa Coloma, la majoria ha decidit invertir la mateixa xifra en la separativa d'aigües, tot i que el Govern assumirà una bona part de les obres. També s'invertiran fins a 300.000 euros més a embellir l'artèria comercial principal d'Andorra la Vella, Meritxell.

Per últim, un altre dels projectes que es duran a terme en aquest primer any de mandat de Marsol és la instal·lació d'una turbina a la captació d'aigua de la Birena, que abasteix la zona de Tobira. Servirà per crear energia renovable, té un cost d'uns 100.000 euros i permetrà estalviar fins a 20.000 euros anuals

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.