El comú d'Encamp espera enllestir l'organització dels treballadors a final de mes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La majoria comunal d'Encamp espera que a finals d'aquest mes o pricipis del vinent ja tindrà el nou organigrama de la corporació. És una demanda reiterada de l'oposició, que creu que els recursos humans del comú es podrien gestionar d'una manera molt més efectiva. De fet, els representants del PS han proposat fer un reglament que reguli la mobilitat del personal.

L'oposició a Encamp fa mesos que demana a la majoria que els entregui un organigrama de com s'organitzen els treballadors comunals. Creuen que la distribució no és sempre la correcta, que hi ha massa eventuals i que l'esquema ajudaria força a la Comissió de Recursos Humans. El cònsol major, Jordi Torres, ha indicat que estan en disposició de presentar un esborrany d'aquí a unes setmanes.

Els consellers del partit socialdemòcrata van més enllà i han proposat crear un reglament per regular la promoció interna del personal, que creuen que ara moltes vegades es fa de manera arbitrària. El conseller del PS a l'oposició, Joan Sans, creu que així es deixarien de crear "greuges comparatius".

Els liberals s'han mostrat favorables a treballar en aquesta direcció i han reiterat la necessitat de saber quantes persones treballen al comú. La consellera liberal a l'oposició, Maribel Lafoz, considera que "hi ha molt a fer a favor de la professionalització i de la resposta que poden donar aquests professionals comunals al servei públic".

Sans també va aprofitar la sessió d'ahir per preguntar si el Govern havia fet una comunicació oficial en referència a la possible ubicació de l'heliport en un terreny proper a FEDA. El cònsol major va respondre que aquesta comunicació escrita encara no s'havia rebut, però que sí que havia parlat amb els ministres Torres i Alcobé per demanar-los els plans de vol i els estudis tècnics per valorar la proposta.

Informa: Judit Pedrós   Imatge: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.