El concurs de cuina infantil de Sant Julià s'obre a tots els sistemes educatius
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat la segona edició del concurs de cuina infantil. A més, la final d´aquesta edició també coincidirà amb la Marató de TV3, el 20 de desembre.
Els fogons comencen a estar preparats per a la segona edició del concurs infantil de cuina. El dissabte 10 d´octubre començaran les eliminatòries pels petits xefs de la parròquia, que en l'edició anterior van arribar a ser 26.
La cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil, ha anunciat que el concurs s'obre als alumnes lauredians de les escoles congregacionals, ja que fins ara només hi participaven els sistemes edicatius presents a la parròquia. Així que aquest any, com a novetat, hi podran participar els infants de quart, cinquè o sisè de qualsevol dels sistemes educatius.
El concurs que es celebrarà a la cuina de l´Escola d´art, comptarà novament amb xefs de renom del país, com ara Mireia Anglada, Miquel Canturri o Antoni Sasplugas. El xef Guillem Cervera destaca que l'objectiu és "buscar una cuina saludable i de proximitat perquè és interessant entendre els valors del producte de proximitat i de temporada perquè la canalla entengui que no és normal tenir un producte tot l'any quan és estacional".
El concurs vol fomentar així la cuina de proximitat i saludable entre els més petits, aprofitant la temàtica de la Marató d´enguany orientada a la diabetis i l'obesitat. Com en l´edició anterior, el premi serà un viatge a Disneyland Paris.
Informa: Joel Romero Imatge: Meritxell Bellosta