El concurs de formatges de la Fira de Sant Ermengol bat el rècord de participants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Fira de Sant Ermengol de la Seu d´Urgell va donar ahir el tret de sortida amb el protagonisme dels formatges artesans i els productes ecològics del Pirineu. El concurs de formatges ha batut enguany el rècord de participació amb 179 inscrits.
Tradició, qualitat i innovació són les claus de l´èxit que van lligats a la Fira de Sant Ermengol, que ahir va obrir les seves portes. La tradicional Fira de Formatges Artesanals del Pirineu, que aquest any celebra la seva 22a edició, presentava enguany un total de 12 categories, amb tres premis principals en cadascuna, i un rècord de productes inscrits, amb 179 formatges.
L´Associació de Vehicles Antics d´Andorra també va tenir presència en la Fira de Sant Ermengol i molta gent va poder gaudir d´aquestes joies del motor pels carrers de la Seu.

La fira, que servirà de gran aparador del producte ecològic i artesanal, tancarà les seves portes avui amb el lliurament del premi popular al millor formatge.

Informa: Hèctor Romance Imatges: XTVL
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.