El nou cònsol general dels Estats Units es presenta per YouTube

Marcos Mandojana va ser nomenat el 15 d'agost cònsol general dels Estats Units a Barcelona, un càrrec amb jurisdicció a Catalunya, l'Aragó i també a Andorra. Mandojana, que substitueix la cònsol general Tanya C. Anderson, s'ha volgut presentar a la ciutadania mitjançant les xarxes socials. 

 

.

El consolat general dels Estats Units acaba d’estrenar el vídeo de presentació del cònsol general, Marcos Mandojana, que des de fa unes hores es pot veure a YouTube. Resumeix la seva trajectòria diplomàtica i personal i deixa constància, entre d'altres coses, del seu amor per Barcelona i pel Barça de Messi, el seu ídol..

El vídeo està disponible als comptes del consolat general nord-americà a Facebook i Twitter. L’objectiu de la iniciativa, que és el primer cop que es duu a terme al consolat, és aproximar la figura de l’actual cònsol general, fomentar un major coneixement sobre la seva tasca com a diplomàtic i potenciar la comunicació entre el consolat i la ciutadania. Mandojana s'encarregarà de l'assistència als ciutadans dels Estats Units inclosos al seu districte consolar, és a dir, als que viuen a Andorra, Catalunya i Aragó

Informa: Stefanie Ruano/Jordi Cama  Imatge: Consolat General dels Estats Units a Barcelona

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.