El consum de carn de poltre es dobla en el darrer any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El mercat nacional ha doblat el consum de carn de poltre el darrer any. Un increment de la demanda que es valora positivament per part del sector i que avala la inclusió d´aquesta carn en el segell de carn de qualitat controlada. El repte és ara millorar la sortida de les parts menys nobles de l´animal.
Fa un any que la carn de poltre es comercialitza a través del segell de carn de qualitat controlada, un aniversari que es salda amb un bon balanç ja que en aquest temps s´ha doblat el consum d´aquest producte.

Ara el repte és aconseguir la millora en la sortida de les parts menys nobles de l´animal, una sortida més dificultosa que en d´altres tipus de carn per la manca de tradició en el consum. Riba atribueix a diversos factors l´increment de la demanda nacional. Per una banda la garantia de qualitat que aporta el segell i d'altra l'ampliació en la distribució.

Riba assenyala que el programa de carn de pollí avança amb més velocitat que els anteriors ja que l´experiència aporta molts beneficis. Assegura que l´objectiu és el manteniment de la cabana de cavalls a les muntanyes d´una manera digna, sense que els ramaders tinguin pèrdues.

Informa: Anna Alamán Imatges: Marc Oferil
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.