El CRES demana als ciutadans sobre el cas BPA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Observatori, l´enquesta setmestral que du a terme el Centre de Recerca Sociològica, està preguntant en aquesta edició sobre la crisi de BPA. Als enquestats se'ls demana si creuen que l'INAF i les institucions andorranes han actuat correctament.

Recentment va començar el treball de camp de realització de l'Observatori, l'enquesta que vol revelar les principals inquietuds de la població del país. En el sondatge que realitza el CRES es pregunta a una mostra representativa d'habitants del país, tant andorrans com residents, la seva opinió sobre diverses qüestions.

En aquesta edició s'està preguntant, per primer cop, sobre l´afer BPA i bàsicament es demana als 800 enquestats si creuen que l'INAF i les institucions andorrans estan actuant de forma correcta, en aquest cas.

En el darrer Observatori no es va preguntar per aquesta crisi perquè havia esclatat feia poc i els sondejats no podien tenir massa perspectiva.

En l´Observatori també es pregunta als enquestats que expliquin quins consideren que són els grans problemes del país. Entre altres coses, el sondatge s'interessa per l'impacte que està tenint l'Avinguda Carlemany des que està tancada al trànsit i per la situació de la gent gran que viu al Principat.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.