El febrer registra l'ocupació hotelera més alta dels darrers sis anys

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El mes de febrer ha estat el d'ocupació més alta en sis anys, segons la Unió Hotelera. De fet l´entitat confirma que en els darrers 6 caps de setmana l'ocupació ha estat del 100% a tot el país.

Pel que fa al febrer, el Carnestoltes ha ajudat a completar un mes extraordinari, que s´ha situat com el de més ocupació des del 2011. Segons exposa el president de la UHA, Manel Ara, després de les nevades del gener la demanda es va incrementar notablement i "feia preveure un mes molt bo".

A més, es confirma que durant el 2016 es va recuperar bona part del turisme rus, amb un augment d´entre el 15 i el 20% respecte del 2015. Una altre fet constatat ha estat el repunt en el preu de comercialització i la despesa mitjana del turista.

Per al març es podrien repetir les bones xifres, sense arribar als percentatges del febrer, ja que el sector encara es beneficiarà de l´ocupació de carnaval.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Albert Refart
Locució: Montse Grau

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.