El Festival Ull-Nu projectarà el documental "Game Over" guardonat als Gaudí

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta setmana es farà públic la programació del Festival Ull Nu, que tindrà lloc a final de mes al Centre de Congressos. Un dels treballs que s'hi podrà veure és "Game Over", de la catalana Alba Sotorra, que ahir va ser guardonada als Gaudí. La gala va ser dominada per l´equip de "Truman".

Del 20 al 27 de febrer Andorra la Vella acull el Festival Ull-Nu, on enguany participen més de 30 curtmetratges de joves d´arreu del Pirineu. Durant els dies del festival, s’han programat nou activitats paral·leles per a tots els públics. Una d´elles arribarà amb premi.

Es tracta de "Game Over", d'Alba Sotorra, que es podrà veure el dia 24 dins la programació del Cineclub de les Valls, una cinta que parla de la confusió entre la realitat i la ficció a través de la vida d'un jugador d'Airsoft.

Aquest documental ha estat un dels treballs guardonats la passada nit a la cerimònia dels Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català celebrada a l’auditori del Fòrum a Barcelona.

La gala ha estat dominada per "Truman". La pel·lícula de Cesc Gay s´ha emportat sis guardons, incloent-hi els de millor pel·lícula, director, guió i actor principal, per Ricardo Darín . No obstant la millor pel·lícula ha estat "El camí més llarg per tornar a casa", de Sergi Pérez.

L´actriu més aclamada ha estat Laia Costa pel seu paper a "Victòria".

"Anacleto: agent secret", de Javier Ruiz Caldera, i "El Rey de La Habana", d’Agustí Villaronga, s´han repartit els premis tècnics a parts iguals.

Informa: Rosa Alberch Imatge: XTVL

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.