El Govern justifica la contractació d'Emilio Torrejón com a cap jurídic per la seva experiència

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern ha confirmat la contractació del jurista valencià Emilio Torrejón com a cap del gabinet jurídic de l´executiu. El ministre portaveu ho ha justificat per l´experiència de Torrejón en organitzar gabinets jurídics i el seu coneixement del dret comunitari, que serà necessari en les negociacions per a l´acord d´associació amb la UE. També ha afirmat que un cop estructurat el gabinet, es reforçarà amb professionals andorrans.

Jordi Cinca ha explicat que el jurista valencià Emilio Torrejón té contracte com a cap del gabinet jurídic del Govern des del 4 de gener. El portaveu del Govern ha justificat la contractació per la seva experiència bastint gabinets jurídics arran del seu passat com a cap jurídic de la Generalitat valenciana. Ha rebutjat així les crítiques de l´oposició i del col·lectiu d´advocats pel sou de Torrejón i el fet que no sigui andorrà. Cinca ha explicat que la voluntat del Govern és bastir un gabinet jurídic prou fort com per no haver de recórrer insistentment a assessorament jurídic privat, amb l'estalvi pertinent.

Cinca ha dit que un cop estructurat el gabinet jurídic, es reforçarà amb els professionals andorrans que es creguin necessaris. També ha destacat que l'experiència de Torrejón en dret comunitari ajudarà en les necessitats que tindrà Andorra si fructifica l'acord d'associació amb la Unió Europea.

Informa: Andrés González-Nandín Imatge: J.M.Garcia/R.Querol

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.