El grup català Pokers es promociona a Andorra amb una gira de tres dies

Per ser un país de parla catalana i donar-se a conèixer fora, Andorra s´ha convertit en el territori promocional per al grup de pop català Pokers. Divendres inicien una gira de tres dies on presentaran el seu primer treball. Vénen a tocar de manera gratuïta. El que busquen és sorprendre els vianants amb la seva música.

La Massana, Encamp, Canillo i Ordino. Són les parròquies que de divendres fins diumenge acolliran la música de Pokers, quatre joves que després de vuit anys de trajectòria treuen el primer disc i ho celebren amb una gira andorrana de tres dies per fer conèixer la seva música.

"El que no es pot explicar” és el seu primer disc. Ha estat gravat a Medusa Estudio, produït per Manu Guix i Roger Rodés. El grup tarragoní fa un pop fresc amb temes com “El dia”, "Viure", i “Amb tu sóc jo”, temes que ja sonen a moltes ràdioformules i que ara volen portar a Andorra per fer-se conèixer en un territori de parla catalana que no és el seu i ho fan de manera gratuïta. Només han demanat un lloc per actuar. Malauradament no ho faran en aquelles que no han respost la seva oferta. 

Així, de divendres que començaran a la Massana, fins diumenge que acabaran a Ordino, Pokers espera sorprendre els passants amb la seva música ja que vénen sense anunciar ni l'hora ni el lloc d´actuació. Tan sols, la referència que trobem al seu web.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.