El grup liberal contracta un assessorament extern per decidir si accepta el pacte d'estat sobre l'acord amb la UE

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El grup parlamentari liberal s'ha reunit aquest matí per tractar la proposta de pacte d'estat sobre l´acord d'associació amb la UE que ha reiterat aquest dilluns Antoni Martí. Els liberals volen més informació per part del Govern i han contractat un assessorament extern sobre la qüestió per prendre una posició aquest gener.

Els liberals creuen que continua mancant-los informació de l´executiu sobre el que pot suposar un acord d'associació amb la UE i per això volen que el Govern els la faciliti. Per suplir el que consideren una mancança han sol·licitat assessorament extern. El seu objectiu, segons ha explicat el conseller general liberal Ferran Costa, és conèixer els fruits de l'acord per poder decidir amb més garanties si accepten el pacte d´estat proposat per Antoni Martí aquest gener. Costa creu que la informació que se'ls ha entregat "deixa molt que desitjar pel que fa a un informe rigorós i exhaustiu del que suposaria aquest acord d'associació".

Els parlamentaris liberals també han fet un balanç del que ha suposat el 2015, que ha estat marcat, inevitablement, per l´impacte de la crisi de BPA.

Informa: Pere Moliné Imatge: Xavi Fajardo Locució: Hèctor Romance

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.