El grup liberal posposa la decisió sobre la moció de censura

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El grup parlamentari liberal posposa la decisió sobre la moció de censura al Govern que li ha encarregat l´executiva del partit. S´esperava que els consellers fixessin avui la seva posició però no ha estat així. Portes enfora es diu que ara s'obre el període per estudiar l´encàrrec.

S´esperava que el grup liberal decidís aquest dijous si tirava endavant la moció de censura encarregada pel partit. Però no ha estat així. Segons ha explicat el conseller Ferran Costa, el grup s´ha reunit, però per recollir l´encàrrec. S´obre ara un període de valoració.

"El grup parlamentari té moltes iniciatives que tirem endavant, perquè és moltíssima la feina que estem endegant des del Consell", ha insistit Costa, que ha afegit que la petició s'ha de valorar encara i que fins que no s'hagi fet tota l'anàlisi no es prendrà la decisió.

Costa ha condicionat la decisió final a com evolucionin els fets al Consell General, on les properes setmanes compareixeran a la comissió especial l'exadvocat dels germans Cierco, Jaume Bartumeu, i el cap de Govern. "Són molts els fets d'importància cabdal que ens trobarem les pròximes dates", reitera, i creu que marcaran el calendari del grup parlamentari.

La setmana passada, el secretari general del partit, Amadeu Rossell, anunciava a Ràdio Nacional que, per unanimitat, l'executiva havia decidit demanar al grup parlamentari que presentés la moció.

Informa: Andrés González-Nandín / Ana Alamán Imatges: Albert Refart Locució: Jordi Domingo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.