El ioga, una nova forma per recuperar la mobilitat dels discapacitats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació d'Esports Adaptats ha vist en el ioga un nou mètode per lluitar contra la reducció de la mobilitat en les persones amb discapacitats físiquies. Diversos esportistes s'han estrenat en el món del ioga per millorar la seva salut física i mental.

El director tècnic de la Federació Andorrana d'Esports Adaptats, Carlos de Jesús, explica que recuperar els moviments naturals del cos, respirar correctament o adoptar una postura corporal adequada són només alguns dels beneficis que té el ioga en persones amb discapacitats físiques o psicomotoresm així com per a les persones que han patit un ictus,

El ioga Kundalini treballa amb l'espiritualitat, els sons i els sentits. En el cap dels esportistes adaptats aquestes tècniques complementen els entrenaments habituals. Segons la monitoira de ioga, Georgina Goñi, dóna "una grna capacitat pulmonar, concentració, coordinació i força tant física com mental".

La Federació d'Esports Adaptats impulsarà noves activitats amb la celebració del primer campionat estatal de hand-bike el 30 de juliol.

Informa: Marc Guadilla Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.