El jutge espanyol José de la Mata pren declaracions pel 'cas Pujol' a la Batllia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Jornada de declaracions a la Batllia pel 'cas Pujol'. El jutge de l´audiència espanyola José de la Mata i la fiscal anticorrupció Belén Suárez s'hi han desplaçat per prendre diverses declaracions.

Poc després de les cinc de la tarda, el jutge José de la Mata i la fiscal anticorrupció Belén Suárez arribaven de nou a la Batllia per seguir prenent declaració a diverses persones en el marc de la investigació del 'cas Pujol'. Una tasca que havien començat al matí i per la qual s'havien desplaçat expressament a Andorra.

No ha transcendit la identitat dels declarants, però segons ha pogut saber RTVA, cap al migdia s´han reunit amb la batlle Maria Àngels Moreno. Fa un any la batlle va acceptar la comissió rogatòria enviada per la justícia espanyola per conèixer amb detall els comptes que la família de l´expresident tenia a Andbank i BPA.

De la Mata creu que la família Pujol i especialment el fill gran, Jordi Pujol Ferrusola, utilitzaven els comptes bancaris andorrans per amagar més d´11 milions d´euros que suposadament provindrien de comissions il·legals. Comissions obtingudes a canvi d´adjudicacions d´obra pública a Catalunya en governs de Convergència i Unió.

Informa: Andrés González-Nandín Imatge: M.Paixà/C.Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.