El Kids Film Festival proposa als joves de 12 a 13 anys noves mirades sobre el cinema

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Andorra Kids Film Festival ha dedicat la tarda d'aquest dimarts als més joves. Estudiants de secundària d'entre 12 i 13 anys han omplert les sales de cinema per conèixer un altra vessant del setè art.

Que tinguin un esperit crític i que entenguin el llenguatge cinematogràfic ha estat l'objectiu de la conferència que ha pronunciat el director de "Wolves", Álvaro Rodríguez. El director andorrà considera que l'adolescència és un dels millors moments per intentar ensenyar a fer dobles lectures i reconèixer les metàfores que amaguen moltes pel·lícules.

Per això, els ha posat exemples de "Parc Jurasic" i "Els ponts de Madisson". "He utilitzat la meva biografia des que sóc estudiant, com ells, fins que vaig arribar a Barcelona i el que em vaig trobar el primer dia de classe", ha explicat. Rodríguez creu que així "trenquen ràpidament el punt de vista del que creus que són les pel·lícules i no mirant tant la part tècnica, sinó les reflexions que es fan abans de fer les pel·lícules".

Informa: Ana Alamán
Imatges: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.