El marisc, les carns selectes i les fruites exòtiques, els reis de la taula per Nadal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ja fa dies que els andorrans preparen els seus menús de Nadal. Enguany no canviaran els productes que es degustaran. Els reis són el peix i el marisc però també les carns selectes i les fruites exòtiques.
En qüestió de menjar, durant el Nadal no hi ha sorpreses. A les taules hi tornaran a triomfar aquests dies especials el peix fresc i el marisc, uns productes que no passen de moda tot i el seu preu. En carns, per a aquestes dates, s´opta per les més selectes. Si es vol innovar es fa en els acompanyaments i les postres.

Els comerciants asseguren que enguany els compradors estan més animats, un fet que es reflecteix en l´elecció de productes de més qualitat. Això es nota principalment en l´elecció dels vins i els caves.

Els productes típicament nadalencs tampoc falten. Els torrons i dolços sempre són una bona opció per posar un bon punt final a un àpat amb la millor companyia.

Informa: Ana Alamán
Imatges: M.Paixà / R.Querol
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.