El ministeri d'Educació reduirà a la meitat el nombre d'eventuals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministeri d'Educació convocarà un edicte per cobrir vint places de col·laborardors educatius, una mesura per reduir el nombre de places eventuals. Eric Jover voldria que a final de legislatura només un 10% (ara és un 20%) de les 1.000 places que hi ha al ministeri fossin eventuals.

Al gener s´haurà enllestit el procés tècnic que ha iniciat el ministeri d´Educació per fer fixes vint de les 47 places eventuals que hi ha de col·laboradors educatius. Segons ha indicat Eric Jover, la convocatòria d'edicte que es prepara és un pas més en la línia de reduir les places eventuals. "Hem triat aquesta tipologia pel gran volum de personal que tenim, per la seva rellevància i també pel percentatge d'eventualitat que té", ha afegit.

Actualment 200 de les 1.000 places educatives són eventuals, xifra que el ministre voldria reduir a la meitat. De fet, ja ha anunciat un nou edicte per a mestres i professors el 2018.

Informa: Andrés González-Nandín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.