El museu de la Massana Còmic busca més projecció a la xarxa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El web del museu de la Massana Còmic es podria presentar en el proper saló que enguany arriba als 20 anys. Demà l'ARCA, l'Associació de la Il·lustració i el Còmic es reuneix en assemblea. Es renova la junta, una junta que tindrà per objectiu donar més projecció de la seva activitat a la xarxa. També es vol incloure el catàleg de consulta a la xarxa de biblioteques.

El Museu la Massana Còmic ha començat l´any amb l'exposició de cartells de pel·lícules satíriques dels anys 70 i 80 fets per dibuixants de "Charlie Hebdo", alguns dels quals van perdre la vida als atemptats d´ara fa un any a la seu del setmanari satíric, com Charb, Cabu o Wolinksy.

Aquesta és una de les cinc o sis exposicions que es programaran enguany al museu. De fet, demà en l'assemblea de l´ARCA s´ha de passar per junta aquesta i altres qüestions. La més important, la renovació de la junta, que recupera noms com Joan Pieras, durant anys al capdavant de l´entitat, i Xavi Álvarez.

Una altra qüestió és la inclusió del catàleg de l´arxiu del museu a la xarxa de biblioteques, una vella demanda de l´associació.

Un catàleg que a la llarga també podria incloure's a la pàgina web que ha de presentar la programació del museu, la història del còmic a la parròquia i tota l'activitat del saló, que enguany arriba al 20è aniversari i se celebrarà del 8 al 10 d'abril.

Per l'ocasió també es preveu fer una publicació que reculli els 80 o 90 autors que han passat per la cita en els últims 10 anys.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.