El nombre de matrícules personalitzades és força inferior al que es preveia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern ha aconseguit recaptar prop de 180.000 euros amb les matrícules personalitzades, una xifra molt inferior a les previsions inicials del 2014: pressuposaven uns ingressos superiors al milió d'euros en el cas més pessimista.

El primer any de funcionament ha aconseguit generar 176.996 euros, que corresponen a les diferents taxes, com ara la taxa de reserva, la d'atribució i la de manteniment. Aproximadament la meitat de matrícules corresponen al format de dues lletres i tres números, que tenen una despesa de 300 euros d'adquisició, una xifra que pot arribar a convertir-se en 6.000 euros en el cas de voler de 2 a 4 dígits.

En total s'han gestionat 184 sol·licituds, de les quals se n'han atribuït 109, que han arribat a bon port. D'altra banda, 69 d'aquestes sol·licituds han estat denegades o bé han caducat. En aquests moments, hi ha 6 peticions en tràmit.

La gran majoria de peticions corresponien a vehicles de nova adquisició, i els mesos que van rebre més sol·licituds van ser març, abril i juny.

Informa: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.