El nou cònsol d'Ordino és partidari d'invertir a Arcalís amb prudència

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La majoria comunal d'Ordino d'ACO+DA pretén fer inversions a Arcalís de forma prudent i sempre que la direcció de l´estació ho demani. També vol continuar la política conciliadora amb la minoria que l´equip de govern comunal liderat per Ventura Espot ha mantingut els darrers quatre anys.

L'equip de govern comunal d'Ordino creu que en dos o tres temporades Arcalís pot assolir el dèficit zero ja que el pla de viabilitat de l´estació està donant fruit. Josep Àngel Mortés, cònsol major, es mostra obert a nous inversors privats com els que han contactat amb els liberals, però si compleixen la normativa mediambiental. També creu que s´han de fer inversions al camp de neu, però amb prudència. D'entrada vol estudiar "quines inversions ens permet fer la situació actual i prioritzar-les a proposta de la direcció (del camp de neu)".

Mortés també vol repetir la bona relació que hi ha hagut entre majoria i minoria en el darrer mandat "perquè totes les decisions es prenguin per consens".

Un altre dels projectes que preveu el comú actual és la conversió de les antigues escoles en zona d'equipaments culturals.

Informa: Pere Moliné Imatge: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.