El nou espectacle de Caldea "Scrooge" adapta el clàssic conte de Nadal de Dickens

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

"Scrooge" és el nom del nou espectacle que Caldea estrena per aquestes festes i que es podrà veure fins al 4 de gener. Un projecte exclusiu que adapta el clàssic conte de Nadal de Charles Dickens.

Ahir al vespre la llacuna interior de Caldea es va omplir de màgia amb la presentació del nou espectacle que va submergir els assistents en un món d'il·lusió i fantasia combinant una increïble banda sonora amb dansa, jocs de llum i color i sobretot molta aigua. "Scrooge" és el primer musical d'una sèrie d'espectacles que produiran Imminent Produccions, sota la direcció del cineasta José Pozo i que s'estrenaran el 2016.

Sobre l'espectacle, el coordinador artístic de l'espectacle "Scrooge", José Pozo ha explicat que "s'ha procurat aprofitar el màxim les característiques del propi espai, com són les llums i l'aigua. Ho hem complementat amb llum pròpia i só de manera a potenciar l'entorn. El resultat és força maco." Pozo també ha avançat el nom del proper espectacle de Caldea: " es dirà Calma, representa la lluita contra l'estres i s'estrenarà el 9 de gener". A l'estiu, el centre termal tornarà a reinterpretar un clàssic dels contes infantils, el Petit Príncep. Caldea comptarà el 2016 amb un total de 65 representacions.


Informa: Hèctor Romance Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.