El nou espectacle del Cirque du Soleil, "Scalada Vision", serà un viatge futurista amb una representació més

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

"Scalada Vision" serà el títol del nou espectacle que presentarà aquest estiu el Cirque du Soleil a Andorra. Es faran 22 representacions, una més que l'any passat, amb motiu de l'estada del Tour. Es preveuen 110.000 espectadors que, com a novetat, podrien gaudir d'un recinte totalment cobert.

El Cirque du Soleil tornarà a Andorra entre el 2 i el 30 de juliol amb un nou espectacle que introduirà més números acrobàtics i col·lectius. "Scalada Vision" narrarà el viatge futurista de dos germans. El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, ha descrit "Scalada Vision" com "un viatge a un univers futurista ple d'acrobàcies, números trepidants i jocs de llims que no deixaran el públic indiferent". "És una invitació del Cirque du Soleil a entrar en un món imaginari ple de sorpreses, innovació, tecnologia i màgia", ha afegit.

Es faran 22 representacions d'"Scalada Vision", una més que l´any passat ja que s´ha previst una sessió extra per aprofitar l´estada del Tour de França. Una altra vegada la capacitat del recinte serà de 5.000 espectadors, 2.600 asseguts i 2.400 dempeus. La novetat és que el recinte instal·lat al Parc Central podria estar cobert. El ministre de Turisme, Francesc Camp, és optimista tot i que és un aspecte que encara no s'ha tancat. "És qüestió d'unes setmanes", ha dit afegint que "estem al 90% de probabilitats de cobrir-ho". Un fet que celebra la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol. Considera que cobrir l'espectacle és positiu per pal·liar els efectes de la climatologia i les queixes d'alguns veïns per l'enllumenat i el so.

Camp i Marsol han signat el conveni per la cessió del terreny que ocuparà l'esdeveniment el 2016 i el 2017. Pel que fa al contracte amb el Cirque du Soleil s'està estudiant si serà també per dos anys. El pressupost és similar a l´any passat, uns dos milions i mig d´euros. El sistema de venda i reserva d'entrades es presentarà al febrer.

Informa: Ana Alamán   Imatge: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.