El Palau de Gel tanca la temporada d'hivern amb un 15% més d'ingressos

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La temporada d´hivern ha estat molt bona per al Palau de Gel, que ha registrat uns ingressos un 15% superiors als de l´any passat. Ara, ja pensa en la campanya d'estiu, per a la qual té previst duplicar les setmanes d´estades esportives. El plat fort serà el campus del campió del món de patinatge artístic, Javier Fernández.

Si la temporada és bona per a Grandvalira, també ho acostuma a ser per al Palau de Gel, a Canillo. I així ha estat, amb un increment considerable dels diners que han entrat a la caixa d'aproximadament un 15%, segons indica el director de l'equipament, Francesc Oriol.

El públic procedent d´Espanya, especialment de Catalunya, ha estat el principal client. També s´ha recuperat el mercat francès i ha crescut l´anglès.

Després d´una bona temporada d´hivern, el Palau de Gel ja pensa en l´estiu i en destaca la consolidació de les estades esportives de patinatge artístic. "Si els últims anys estàvem treballant tres-quatre setmanes d'estades esportives, aquest any ampliem a sis-set setmanes", explica Oriol.

El plat fort serà el campus del campió del món de patinatge artístic, l´espanyol Javier Fernández, que ha revalidat el títol aquest mes d´abril. El director del Palau de Gel diu que "és una estada que ens fa relativament il·lusió perquè el renom del patinador és important". En fa una valoració molt positiva "perquè és el primer any i perquè l'any passat es va fer a Espanya i aquest any es decideix exportar-la al nostre equipament".

Segons Francesc Oriol, aquest estiu hi haurà dues estades esportives més; una organitzada per un entrenador de Finlàndia i l´altra, per un de francès, que atrauran més de 100 participants per setmana.

Informa:Anna Lladó Imatge: Jordi Seabra Locució: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.