El Pare Noel desfila en carrossa per tot el país i recull les cartes dels més petits

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ha arribat un dels dies més desitjat pels més petits i ara cal esperar que aquesta nit el Pare Noel arribi amb els regals que han demanat. Aquesta tarda a la capital han tingut l'oportunitat de lliurar-li en persona les peticions en forma de carta.

És una tradició que viuen amb intensitat pares i fills. Per als més petits és un moment d'il·lusió, poder compartir un moment amb el Pare Noel. El centre de la Llacuna ha estat el punt de trobada, després del recorregut que s'ha iniciat a la Margineda i ha travessat la capital, passant per Santa Coloma, avinguda Tarragona i avinguda Meritxell. Uns instants per poder conversar-hi i demanar-li, directament, els regals desitjats.

L'expectació era gran i el recorregut de la rua ha estat seguida pel públic, tant del país com turistes. Al final, ja instal·lat al seu tro, els nens han guardat cua pacientment per poder parlar amb el Pare Noel i els pares per fer les fotografies que immortalitzen el moment. Al final, l'espera ha tingut la recompensa desitjada.

Informa:Joan A. Sarmiento Imatge: Lluís Calvo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.