El Pas de la Casa lidera l'augment de vendes aquest Nadal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els comerciants del Pas de la Casa calculen que aquestes festes de Nadal han tingut unes vendes un 7,5% superiors a les de la mateixa temporada de l'any passat. Es tracta dels millors resultats en l'àmbit comercial del país.

El període comprès entre la vigília de Nadal i la diada de Reis ha estat força profitós pels comerciants del Pas de la Casa. Segons afirmen, han tingut un increment de les vendes d'entre un 5 i un 10% respecte de la temporada anterior. L'únic que ha fallat, segons el president de l'assciació Iniciativa Publicitària, Jean-Jacques Carrié,  ha estat la venda de roba d'esquí "perquè ha fet massa calor". El dependent de comerç, Maicy Lan, afirma que tots els sectors s'han mostrat molt satisfets.

També constaten que, tot i que la majoria dels visitants són del sud de Franca, encara hi ha públic rus. Carrié apunta que "hi ha més turisme rus que l'any passat però no com quatre o cinc anys enrere". A més, indica que "el seu poder adquisitiu ha baixat".

El dependent de Wapiti, Maicky Lan també n'ha fet un balanç positiu:"Ha anat molt bé, tot i la manca de neu , ha vingut gent, estem molt contents."

També constaten que, tot i que la majoria dels visitants són del sud de Franca, encara hi ha públic rus, però no té tant poder adquisitiu com el que venia fa uns anys: " la impressió és que hi ha una mica més de turisme rus que els anys passats però el poder adquisitiu no és el mateix que ara fa una anys enrere, ha baixat una mica." ha assegurat Carrié.

Els comerciants del Pas creuen que les nevades que han caigut darrerament poden fer que aquest gener sigui igualment bo pels seus establiments.

Informa: Pere Moliné   Imatge: Jordi Seabra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.